tisdag 15 april 2008

Så trött man blir på Östros!

Så fruktansvärt tröttsamt det är att lyssna på Thomas Östros! Det är banne mig svårt att ta killen seriöst när man hör honom debattera. Även om jag inte håller med honom politiskt är det trist när någons argumentation helt överskuggas av halvtaskiga punchlines och nödlögner.

Den här typen av debatteknik har tidigare främst praktiserats av Pär Nuder och vi var väl ganska många som tyckte det skulle bli uppfriskande med någon ny förmåga i de ekonomiska debatterna. Tyvärr verkar Pär slutat sin karriär som ekonomisk talesman med att ge efterträdaren en snabbkurs i Nudersk retorik.

När man använder sig av argument som att det är en medveten linje från regeringen att försöka klämma åt de som har det sämst så hårt det bara går, för att kunna ge i överflöd till de som redan har. Eller när man försöker påstå att man hört statsministern säga att pensionärerna gott kan betala för att de har det så gott ställt ändå. Ja, då har man i alla fall tappat all respekt hos mig.

Om man inte tror mer på sin egen politik än att man behöver sänka sig till en kavalkad av verbala pungsparkar, då är det dags att gå tillbaka till kammaren och revidera politiken!

Läs mer

Inga kommentarer: