torsdag 21 augusti 2008

Socialdemokratiska konspirationsteorier

Expressen och Politikerbloggen basunerar ut att Prins Carl Philips flickvän Emma Pernald ska bli projektledare för moderaternas Europakampanj. Emma arbetar uppenbarligen som junior planner på Storåkers McCann och moderaterna anlitat den byrån för att hjälpa till med kampanjen inför EU-valet.

Min kära riksdagskollega från Malmö, Hillevi Larsson (s), passar på att frossa till det i konspirationsteorier. "Det är ju uppenbart att det inte är en slump eller ett sammanträffande!" säger en upprörd Hillevi till Politikerbloggen. Det måste vara spännande att sitta inne med så mycket kunskap om hur det "egentligen" ligger till, som Hillevi Larsson gör.

Vad är det hon rasar emot? Att Prins Carl Philip har en flickvän som har ett riktigt jobb? Eller menar hon på fullaste allvar att de politiska partierna ska undersöka vilken partibok de har som är anställda hos de vi anlitar?? Gör socialdemokraterna det?

Jag har själv varit med och jobbat med olika reklambyråer kring våra olika valrörelser genom åren. Det har alltid handlat om professionella yrkesmänniskor som kunnat arbeta med såväl moderater som socialdemokrater. Aldrig har jag varit med om att vi har kollat eller ställt krav på vilket parti medarbetarna på reklambyrån ska rösta på. Inte heller vem de råkar vara flickvän till.

2 kommentarer:

Torbjörn Tegnhammar sa...

Helt hysteriskt kul :)

Håkan Steenberg sa...

Hej Vännen,

Kul att hitta din blogg. Även jag har börjat blogga på www.bogpappan.blogspot.com. Det var förstås Astrid som hittade på namnet Bögpappan!

På Christophers blog ser det ut som om ni får en riktigt mysig helg!

Kram

Håkan