fredag 3 september 2010

"Du har bara inte träffat en RIKTIG kvinna!"

Allt är inte partipolitik och tur är väl det. Idag skriver jag på Aktuella frågor i Sydsvenskan tillsammans med Karin Tingstedt som driver reklambyrån Made in Malmö och har skrivit boken Vi som älskar kvinnor.

Under rubriken Lite hyfs skulle inte skada skriver vi om det uppenbara intresse som finns kring homo- och bisexuellas sexliv och hur vissa anser sig att ha rätt att klampa in och ställa hur närgångna frågor som helst.

Män frågar inte andra män om sex. Inte så ofta i alla fall. Däremot händer det mer än en gång att en lätt överförfriskad kvinnlig bekantskap ogenerat vill veta ”hur man gör” eller ”vem som är mannen eller kvinnan”. Dessutom anser hon sig ofta vara den kvinna som kan stå för omvändelsen "du har bara inte träffat en RIKTIG kvinna!". Själv anser hon sig gärna vara en RIKTIG kvinna och så kan lilla handen komma. Hon gillar däremot inte alls om man istället ställer intrikata frågor om hennes och hennes mans sexliv. Konstigt.

Nej, jag är varken prins eller prinsessa på ärten, men lite hyfs skulle faktiskt inte skada. Det finns viktigare frågor att diskutera på HBT-området och det finns faktiskt saker som man gärna vill behålla för sig själv. :)

Läs vår artikel här och besök gärna bloggen Lust och liv som kommenterar vår artikel. Karins bok köper du här!

Inga kommentarer: