onsdag 26 januari 2011

När två blir ett


Dagens reklamannons kommer varken från tidningen QX eller KomUT, utan från Svenskt Näringslivs medlemstidning 'entreprenör'. Det är Mekaniska Verkstädernas Riksförbund och Plåtslageriernas Riksförbund som nu går samman och bildar Entrprenörföretagen.

Kul, modig och ett tecken så viktigt som något på att tiderna förändras. Eller som de själva skriver: "Nu omfamnar vi ett nytt sekel!".

2 kommentarer:

Anonym sa...

Detta har inget med inlägget ovan att göra men jag undrar eftersom du bor i Malmö vad för arbete utför du på måndagar och fredagar eftersom det är dagarna då du antagligen reser från och till Stockholm?

Olof Lavesson sa...

Hej!

Veckorna kan se lite olika ut. För det mesta kan jag åka upp till Stockholm tidigt en tisdag morgon och i bästa fall hem sent torsdag kväll.

Måndagen och fredagen går dels åt till att träffa lokala politiker, organisationer och företag. Det är ju trots allt Malmö jag representerar. Imorgon, fredag, ska jag t ex på förmiddagen träffa Svenskt Näringsliv och på eftermiddagen har jag ett möte med biskopen i Lund.

Sedan går också väldigt mycket tid åt till inläsning av ärenden och skrivjobb. I Stockholm händer det ganska sällan att man kan sitta ner någon längre stund vid sitt skrivbord eftersom de flesta dagar är uppbokade av olika sammanträden.